Let´s CHANGE for the future

C.C. CHANGE er en serie af produkter, der vil gøre det let at skifte til en mere bæredygtig husholdning. Det er kvalitetsprodukter, der er produceret i materialer med fokus på miljø, bæredygtighed og holdbarhed. Produkterne er plastik-fri eller med stærkt reduceret plastforbrug sammenlignet med tilsvarende traditionelle produkter.

CC CHANGE er en del af C.C. Hansen A/S. C.C. Hansen A/S er et famileejet handelsvirksomhed med fundament i rengørings- og husholdningsprodukter. Det har eksisteret i mere end 100 år på et marked, der har gennemgået en rivende udvikling både med hensyn til produktion og produkter. Det kan lade sig gøre, fordi det fra starten har ligget i C.C. Hansen`s DNA, at omfavne udviklingen og hele tiden forbedre og udvikle vores produkter.

Lige nu står verden for alvor overfor forandringer. Vi tager klimaudfordringer kloden står overfor alvorligt. Derfor har vi gennnem længere tid arbejdet intensivt med at udvikle mere bæredygtige produkter indenfor de forskellige katagorier. Bag CC CHANGE ligger der et ønske om, at gøre det så nemt så muligt for den almindelige forbrugere at skifte til en mere bæredygtig hverdag.

CC CHANGE kan købes, hvor man normalt finder husholdningsprodukter og til fornuftige priser, netop fordi det skal være nemt at skifte.

Leverandøransvarlighed

CHANGE for the future handler ikke kun om selve produkterne, men også om hvor de er produceret, hvordan de er produceret og om de bliver produceret under social ansvarlige forhold.

Læs mere her

det gode materialevalg

Materialevalget har en stor betydning for miljøet og klimaet. De materialer vi arbejder med, er valgt ud fra et tanker om lavt klimaaftryk og lang levetid.

Læs mere om materialer her

certificeriner/mærkninger

CHANGE for the future handler ikke kun om selve produkterne, men også om hvor de er produceret, hvordan de er produceret og om de bliver produceret under social ansvarlige forhold.

Læs mere her